ΠΑΟΚ σε μνημόνιο!

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Πολύ λίγος ο ΠΑΟΚ, έχασε μέσα στην κατάμεστη Τούμπα από τη Σάλκε με 3-0 και ουσιαστικά έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς της Γερμανίας. Η ομάδα του Ιβιτς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ είχε δοκάρι. O Μάτος σούταρε εξ επαφής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φέρμαν. Οσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε και αυτό οι Γερμανοί δεν το συγχώρεσαν.

Ο Μπουργκστάλερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ -ο Κρέσπο έχει την περισσότερη ευθύνη- στο 27′, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα (0-1) και πάγωσε την Τούμπα. Το γκολ απορύθμισε εντελώς τους παίκτες του Ιβιτς και οι Γερμανοί άρχισαν να κυλούν σωστά την μπάλα, με συνέπεια να μην κινδυνεύσουν στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η Σάλκε συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και αυτό αποτέλεσε τεράστιο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς παρέμενε σε παθητικό αμυντικό ρόλο και δεν έβρισκε τρόπο να κάνει παιχνίδι. Αντίθετα, όσο περνούσε ο χρόνος οι Γερμανοί γίνονταν όλο και πιο επικίνδυνοι και στο 82′ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα γκολ τους βάζοντας ταφόπλακα στα ευρωπαϊκά όνειρα του «Δικεφάλου». Ο Χέβεντες έκανε τη σέντρα, ο Μάτος απλά παρατηρούσε τον Μαξ Μάιερ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 90′ ο Χούντελααρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους Γερμανούς (0-3). Βαρέλα, Μάτος και Λέοβατς δεν θα είναι στη ρεβάνς της Γερμανίας λόγω καρτών.

Τέλος, ο γνωστός για τα παοκτζήδικα αισθήματά του υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (77′ Πέντρο Ενρίκε), Αθανασιάδης (85′ Ουάρντα), Μυστακίδης (55′ Κάμπος).

Σάλκε: Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες, Νάλντο, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μέγιερ, Κολάσινατς, Σεπφ (46′ Κέχρερ), Μπουργκστάλερ (84′ Χούντελααρ), Καλιγκιούρι (79′ Κονοπλιάνκα).

Ο Κλάους ζήτησε να πληρώσει πρόστιμο

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα τα εξ αμάξης από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά απέδειξε ότι αξίζει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Αναγνωρίζοντας ότι τους τελευταίους μήνες δεν ήταν αυτός που έπρεπε εντός γηπέδου, ζήτησε λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του χθεσινού παιχνιδιού με τη Σάλκε από τον Ιβάν Σαββίδη να του κρατηθούν 75.000 ευρώ από τις ετήσιες αποδοχές του (το 10% του συμβολαίου του).

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποδέχθηκε την επιθυμία του Κλάους… βγάζοντάς του το καπέλο. Ωστόσο, οι δυο τους συμφώνησαν πως μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα