Προκλήσεις και επεισόδια από Γερμανούς και Σκοπιανούς!

Δεν φτάνει που τα έκαναν γυαλιά καρφιά και δημιούργησαν εντάσεις και επεισόδια σε όλη τη Θεσσαλονίκη, η κάθοδος των οπαδών της Σάλκε συνοδεύθηκε και από εθνικιστικές προκλήσεις. Συγκεκριμένα, αρκετοί Σκοπιανοί οπαδοί της Βαρντάρ, που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Σάλκε, βρέθηκαν να φωτογραφίζονται προκλητικά μπροστά στον Λευκό Πύργο και, σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες, να έχουν πρωταγωνιστήσει στα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης σε διάφορα σημεία της πόλης! Οι Σκοπιανοί είχαν αποτελέσει κόκκινο πανί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και στον αγώνα του 2013, όταν οι οπαδοί της Σάλκε είχαν υψώσει σημαίες των Σκοπίων με τον ήλιο της Βεργίνας.

Οσον αφορά τα επεισόδια των Γερμανών, όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα όταν, γύρω στις 03.00, περίπου 200 οπαδοί της Σάλκε στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αντιγονιδών πέταξαν αρχικά δύο βεγγαλικά χειρός και στη συνέχεια πέτρες, μπουκάλια και κροτίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Το μεσημέρι, ομάδα οπαδών της γερμανικής ομάδας προκάλεσε υλικές ζημιές σε καφέ στη λεωφόρο Νίκης, σπάζοντας την τζαμαρία, ενώ συνελήφθη ένας 24χρονος Γερμανός με την αυτόφωρη διαδικασία.

Επιπλέον, ένας 25χρονος Σκοπιανός που βρισκόταν μαζί με οπαδούς της Σάλκε προσήχθη χθες το πρωί έπειτα από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί, στην πλατεία Δημοκρατίας, καθώς δεν είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα.

ΑΡ. ΜΑΤΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα