Μια «γροθιά»!

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Κάλεσμα προς τους οπαδούς της εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό έκανε η ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook. «Δίπλα στην ΑΕΚ σε ένα ακόμα ντέρμπι με τον δικό μας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και χωρίς να ξεφεύγουμε από τα επιτρεπτά όρια. Προστατεύουμε την ομάδα μας και αποφεύγουμε παγίδες και προκλήσεις» έγραψε η ΠΑΕ. Είναι φανερό ότι άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα της Κυριακής, και αυτό φαίνεται και από τα λόγια του Ογκνιεν Βράνιες: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τη νίκη» έγραψε στην προσωπική σελίδα του και, φυσικά, δεν έλειψαν τα μηνύματα από οπαδούς της ΑΕΚ που του ζητούσαν τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Τακτική και πρέσινγκ

Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε το βάρος στην τακτική και κυρίως στο πρέσινγκ, ανακάτεψε την τράπουλα της ενδεκάδας δείχνοντας παράλληλα ότι θέλει να κρατήσει ζεστούς όλους τους παίκτες του. Μάλιστα, τους είπε ότι «δεν έχω πάρει ακόμη τις αποφάσεις μου για την ενδεκάδα». Στον άξονα χρησιμοποίησε τόσο το δίδυμο Σιμόες – Γιόχανσον όσο και τους Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο. Στη μεσοεπιθετική τριπλέτα ο Χιμένεθ δούλεψε και με τους Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Βάργκας, με τον δεύτερο να χρησιμοποιείται και στα αριστερά, αλλά και με τους Πατίτο – Μπακασέτα. Ανάλογη η εικόνα και στην κορυφή της επίθεσης, όπου έδωσε χρόνο και στους τρεις επιθετικούς (Αραούχο, Πέκχαρτ, Αλμέιδα).

Τέλος, τον Σταύρο Μάνταλο όρισε η ΚΕΔ διαιτητή στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τον Γιώργο Μπίκα παρατηρητή. Οι άλλοι διαιτητές είναι: Ατρόμητος – Ξάνθη: Παπαπέτρου, Γιάννινα – Κέρκυρα: Αρετόπουλος, Αστέρας – Παναθηναϊκός: Κομίνης, Πανιώνιος – Ηρακλής: Θάνος, ΠΑΟΚ – Βέροια: Μπλάνας, Παναιτωλικός – Πλατανιάς: Δημήτρης Καραντώνης, ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μάνταλος, ΑΕΛ – Λεβαδειακός: Στυλιάρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα