Εκρηξη αγάπης για Αντετοκούνμπο στο Μπρούκλιν

Ο τελευταίος αγώνας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν από την κυριακάτικη συμμετοχή του -πρώτος Ελληνας- στο All Star Game του ΝΒΑ, συνοδεύτηκε από τριπλή αποθέωση. Ο 22χρονος σταρ των Μπακς (ρεκόρ 25-20) πέτυχε 33 π. (13/24 δίπ., 7/10 βολ., 9 ριμπ., 4 κλεψ.) στη νίκη 129-125 στο Μπρούκλιν (9-47, 14 συνεχόμενες ήττες) τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στο φινάλε καταχειροκροτήθηκε από 200 Ελληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες, στο πλαίσιο της «βραδιάς ελληνικής κληρονομιάς» που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παστούρης, προπονητής της ακαδημίας Super League Athletic! Ο κ. Παστούρης τόνισε μάλιστα: «Δεν έχω ξαναδεί τόσα παιδιά να κοιτούν έναν παίκτη με τόσο θαυμασμό». Τον «Αντέτο» αποθέωσε και ο Στιβ Κερ, προπονητής των πρωτοπόρων (47-9) Ουόριορς, λέγοντας ότι ο διεθνής φόργουορντ «γίνεται ολοένα και καλύτερος. Οταν οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ μεγαλώσουν, ο Γιάννης θα είναι ο επόμενος σπουδαίος παίκτης στο ΝΒΑ».

Ο «Giannis» έφτασε με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Ορλεάνη για το All Star Game. Εκεί τον περίμενε το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους επιλέκτους της Ανατολής, στο οποίο υπάρχει μία μεγάλη φωτογραφία του!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα