Εμεινε ζωντανός

Γλυκιά ήττα (3-2), που τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης, γνώρισε χθες στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε ο ΑΠΟΕΛ, για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν με εξαιρετικό πλασέ του Εφραίμ στο 36′, με τη… χαρά να κρατά λίγα δευτερόλεπτα, αφού οι Ισπανοί ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μερκή στο 38′. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Αντούριθ (61′) και Γουίλιαμς (72′), όμως στο 89′ ο Γιαννιώτας έκανε το 3-2! Πλέον οι Κύπριοι θα παλέψουν για την ανατροπή στην (καυτή) έδρα τους την ερχόμενη Πέμπτη. 

Πάντως, αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ κατήγγειλαν επίθεση (λίγες ώρες πριν από τη σέντρα) από 40-50 οπαδούς της Μπιλμπάο. Γενικότερα, πάντως, σε αρκετές πόλεις όπου διεξήχθησαν χθες ματς της διοργάνωσης σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Xούλιγκαν

Τα… χειρότερα έλαβαν χώρα στη Βαρσοβία, καθώς περίπου 50 κουκουλοφόροι χούλιγκαν της Λέγκια, οπλισμένοι με φωτοβολίδες, καπνογόνα, βόμβες μολότοφ, τόξα και βέλη, επιτέθηκαν εναντίον υποστηρικτών του Αγιαξ που βρίσκονταν σε μπαρ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα 0-0. 

Από κει και πέρα, με το ενάμισι πόδι στους «16» της διοργάνωσης είναι η Λιόν, που επικράτησε 4-1 της Αλκμααρ στην Ολλανδία, η Ροστόφ, που συνέτριψε 4-0 τη Σπάρτα Πράγας, η Ρόμα, που κέρδισε με το ίδιο σκορ (4-0, εκ των οποίων τα τρία πέτυχε ο Τζέκο) τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, αλλά και η Γιουνάιτεντ, που επιβλήθηκε 3-0 της Σεντ Ετιέν στο Μάντσεστερ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έκανε χατ τρικ (15′, 75′, 88′ πέν.).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα