Κόκκινο στα συστημικά μέσα «άναψε» ο Ντόναλντ Τραμπ!

Με τη Μελάνια δίπλα του μίλησε σε χιλιάδες  πολίτες στη Φλόριντα. Κατηγόρησε τα media για ψεύδη!

Από την
Ελενα Στάθου –
Ελευθερόγλου

Νέα επίθεση εξαπέλυσε το Σαββατοκύριακο ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κατηγόρησε για ακόμη μία φορά ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. «Τα μίντια των ψεύτικων ειδήσεων (New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) δεν είναι δικοί μου εχθροί, αλλά εχθροί των Αμερικανών» έγραψε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος, έχοντας μόλις φτάσει στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα. Εχοντας πλέον ως δεδομένο τον πόλεμο των μέσων ενημέρωσης, ο Αμερικανός πρόεδρος επέλεξε τη στρατηγική να μιλήσει απευθείας στον λαό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στη Φλόριντα με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One, το οποίο προσγειώθηκε κοντά σε ένα υπόστεγο γεμάτο με χιλιάδες ανθρώπους, που τον περίμεναν κρατώντας σημαίες και πλακάτ με συνθήματα υπέρ του.

«Βρίσκομαι εδώ επειδή θέλω να είμαι ανάμεσα στους φίλους μου και ανάμεσα στον λαό» δήλωσε ο Τραμπ στους οπαδούς του.
Μιλώντας στους χιλιάδες συγκεντρωμένους, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που έχει ήδη τηρήσει, μεταξύ των οποίων η έναρξη της διαδικασίας ανέγερσης τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και η αποχώρηση των ΗΠΑ από την εμπορική συμφωνία με τις ασιατικές χώρες.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στο αντιμεταναστευτικό διάταγμα, επικρίνοντας και πάλι το δικαστήριο που μπλόκαρε την εφαρμογή του. Την ίδια ώρα, υποσχέθηκε ότι η έκδοση ενός αναθεωρημένου διατάγματος είναι ζήτημα ημερών.
Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Τραμπ, τον λόγο πήρε η σύζυγός του Μελάνια. Η απαστράπτουσα πρώτη κυρία, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα του Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ζήτησε αρχικά από τον κόσμο να προσευχηθεί μαζί της, ενώ στη συνέχεια απάντησε στους επικριτές της. «Πάντα θα είμαι ο εαυτός μου και ειλικρινής σε εσάς, ό,τι και αν λέει η αντιπολίτευση για μένα» είπε η Μελάνια Τραμπ, ξεσηκώνοντας το συγκεντρωμένο πλήθος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα