«Αποκριάτικες» μολότοφ στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ

Αιφνιδιαστική επίθεση με βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, εξαπέλυσε χθες το απόγευμα ομάδα αγνώστων που ήταν ντυμένοι με αποκριάτικα! Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 άτομα που φορούσαν μάσκες εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών που φρουρούν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διέφυγαν προς τα στενά του Μεταξουργείου.

Από την επίθεση ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και ακόμη ένας «ανέβασε» καρδιακούς παλμούς, με συνέπεια και οι δύο να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Επιπλέον, προκλήθηκαν φθορές στην τζαμαρία των γραφείων και σε δύο αυτοκίνητα. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «δολοφονική επίθεση» που αποτελεί «πλήγμα κατά της δημοκρατίας» και πρόσθεσε:

«Οι τραμπούκοι, που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους». Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία προσήγαγε 35 άτομα ως υπόπτους.

Της καταδρομικής επίθεσης στην Κουμουνδούρου είχαν προηγηθεί τα… συνήθη επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων. Τα ξημερώματα τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής αστυνομικές δυνάμεις πέριξ του Πολυτεχνείου δέχτηκαν επιθέσεις με μολότοφ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα