Τρισάγιο για τον Παντελίδη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του πριν από έναν χρόνο ο Παντελής Παντελίδης.
Η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στο σημείο της τραγωδίας, στην έξοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, και πολλοί ήταν οι θαυμαστές του τραγουδιστή που έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια, χειρόγραφα σημειώματα ακόμα και φωτογραφίες.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή Αθηνά Παντελίδη και ο μικρός αδελφός του Νίνο. Οι θαυμαστές του Παντελίδη άφησαν στο σημείο, μεταξύ άλλων, μπαλόνια που έγραφαν«σ’ αγαπώ», μια κιθάρα αλλά και μια πινακίδα με τη φράση «έφυγες νωρίς, μα πάω στοίχημα θα ξαναρθείς».

Την ίδια ώρα η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, περιέγραψε στο faceboοk όσα περνά έναν χρόνο μετά το φοβερό δυστύχημα: «Θέλω να πάω στον Παντελή αλλά φοβάμαι! Εχετε πάει όλοι εκτός από εμένα! Είναι άδικο και σκληρό, αν σκεφτεί κανείς πως δεν έφταιξα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα