«Να εισβάλουμε στη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη»

Πάει... τα έχουν χαμένα για τα καλά οι Τούρκοι! Παρασυρόμενοι προφανώς από την οθωμανική μεγαλομανία του επίδοξου σουλτάνου, ονειρεύονται πλέον νέα εδάφη.

Ο Τούρκος αρθογράφος Αϊχάν Ντεμίρ, ευρισκόμενος προφανώς σε παραλήρημα, δίνει συγχαρητήρια στον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χουλουσί Ακράρ για την «απόβαση» που πραγματοποίησε στα Ιμια στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά δεν σταματά σε αυτό: συνεχίζει και του προτείνει να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει την απελευθέρωση της ελληνικής δυτικής Θράκης και κυρίως των περιοχών της Ξάνθης και της Κομοτηνής, ενώ δεν διστάζει να καλέσει τον Χουλουσί Ακάρ να ανακαταλάβει και τη… Θεσσαλονίκη!

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτά τα κείμενα του Τούρκου δημοσιογράφου αναδημοσιεύονται από τουρκόφωνη εφημερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Το κείμενο του Τούρκου δημοσιογράφου, όπως μεταφράστηκε από τα tourkikanea.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων: «H Ελλάδα αποφάσισε να μην εκδώσει τους οκτώ πραξικοπηματίες προδότες. Δεν εκπλαγήκαμε. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Αλλα είναι τα στοιχεία που εκπλήσσουν.

Το παρελθόν των Ελλήνων είναι γεμάτο από απίστευτες ασχήμιες. Ολοι ξέρουν τι κακίες έκαναν σε βάρος του τουρκικού έθνους. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ανατολία συνώνυμο του εχθρού είναι το “Ελληνας”… Επίλογος: Σωστή η απόβαση στα Ιμια του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ, αλλά ελλιπής. Πρέπει να γίνουν σχέδια για απελευθέρωση Ξάνθης, Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα