Κίνα καλεί Ιντέγε

Ενώ ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει τι θα πει γκολ, ο Νιγηριανός φορ έχει πρόταση 10.000.000 €

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο Μπέντο αναζητά διακαώς λύση στο σκοράρισμα εν όψει του «τελικού» της Πέμπτης με την Οσμανλισπόρ στην Αγκυρα (0-0 το πρώτο ματς) για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο Μπράουν Ιντέγε κάνει τον… Κινέζο. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Τιανγίν Τέντα, που του προσφέρει 10.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, και ενδεχομένως το προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ να ήταν το τελευταίο με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Εξάλλου, και το έγκυρο ESPN μετέδιδε χθες ότι έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον 28χρονο φορ και στην κινεζική ομάδα, με τον παίκτη να πιέζει τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου να αποδεχθούν την προσφορά των Ασιατών, που φέρεται ότι ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.

Και όλα αυτά τη χρονική στιγμή που η ομάδα του Πειραιά δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τρία (με Ατρόμητο για το Κύπελλο, Οσμανλισπόρ και προχθές με τον «Δικέφαλο») από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Από Κόκκαλη

Η προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν το 2010, επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μείνει «άσφαιροι» στα ματς με Αρη (28/4/10) και ΠΑΟΚ (9/5/10 εκτός και 12/5/10 εντός), ενώ ενδιάμεσα είχαν κερδίσει 2-1 την ΑΕΚ στο Φάληρο (2/5/10). 

Το ελπιδοφόρο γεγονός για τον Μπέντο είναι ότι τις δύο προηγούμενες φορές που οι πρωταθλητές βρέθηκαν σε παρόμοια θέση (μη σκοράροντας σε δύο σερί παιχνίδια) αυτήν τη σεζόν κατάφεραν να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών. Την πρώτη, μετά την ισοπαλία 0-0 και την ήττα 1-0 από την Μπερ Σεβά, απέκλεισαν -με την καθοδήγηση του Πορτογάλου- την Αρούκα, ενώ τη δεύτερη, μετά τις ήττες (με 1-0) του περασμένου Σεπτεμβρίου από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ, κέρδισαν 3-0 την ΑΕΚ για τη Σούπερ Λίγκα. Θα μπορέσει να βγει από τη δύσκολη θέση η ομάδα του Πειραιά για τρίτη φορά; Θα φανεί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Οπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Οσμανλισπόρ, αλλά η προπόνηση, μία ημέρα πριν από το ματς, θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η αποστολή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα