Ντροπή! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψήφισαν φέτα… Καναδά

Με τη θετική ψήφο οκτώ Ελλήνων ευρωβουλευτών (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι), καναδικές εταιρίες μπορούν να παράγουν και να κυκλοφορούν στην αγορά της χώρας τους καναδική φέτα! Την απίστευτη για τα ελληνικά συμφέροντα πράξη παραδέχθηκε στην Deutsche Welle ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος παρακολουθεί τα αγροτικά θέματα!

Ως όχημα χρησιμοποιήθηκε η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ε.Ε. – Καναδά (CETA), που έλαβε περισσότερες από 400 ψήφους και εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην προχθεσινή ψηφοφορία! Μέσα σε αυτή τη συμφωνία έγινε αποδεκτό ότι όσες εταιρίες δραστηριοποιούνταν έως το 2013 θα μπορούν να λειτουργούν ακόμη για εσωτερική κατανάλωση στον Καναδά και να βαπτίζουν μεταξύ άλλων προϊόντων και τη… φέτα καναδική!

Από την ελληνική πλευρά θετικά ψήφισαν όλοι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (Μαρία Σπυράκη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Θοδωρής Ζαγοράκης), του Ποταμιού (Γεώργιος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος) και η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης απουσίαζε.

Αρνητικά ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, Στέλιος Κούλογλου), ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ (Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος), οι ανεξάρτητοι Σοφία Σακοράφα και Νότης Μαριάς καθώς και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα