Στο εδώλιο ο Πολάκης για δυσφήμηση της ΠΟΕΔΗΝ

«Βροχή» πέφτουν οι μηνύσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, αύριο εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη (φωτό) για συκοφαντική δυσφήμηση, με αίτημα την επιδίκαση του ποσού των 200.000 ευρώ (σ.σ.: είχε προβεί σε απρεπέστατα σχόλια).

«Ζητούμε 100.000 ευρώ για την ΠΟΕΔΗΝ και 100.000 ευρώ για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για τον οχετό ύβρεων που ανάρτησε στο facebook», όπως αναφέρει στη μήνυση η ομοσπονδία. Επίσης, σήμερα καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος των διοικητών των νοσοκομείων Παπανικολάου και Ιπποκράτειο για τις αντικαταστάσεις των προϊσταμένων των οργανικών μονάδων τους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος χαρακτήρισε παράνομες τις αντικαταστάσεις των προϊσταμένων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, η ομοσπονδία θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά των διοικητών των νοσοκομείων όλης της χώρας για τις αντικαταστάσεις 700 από τους 2.100 προϊσταμένους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα