Πάτρα: Τελευταίες πινελιές στα άρματα του καρναβαλιού

Ο βασιλιάς Καρνάβαλος θα ανάψει τη φλόγα της… ανάπτυξης, ο λαός θα τραβήξει κουπί υπό το βλέμμα των εκπροσώπων διεθνών οίκων αξιολόγησης, η 26χρονη βασίλισσα του Καρναβαλιού Αντρια Παναγιωτοπούλου θα παρελάσει περιτριγυρισμένη από μέλισσες και ο Ποσειδώνας θα φορέσει τον χρυσό μανδύα του και θα κυνηγήσει τον «Κουμουνδούρειο Ιππο».

Στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων οι καλλιτέχνες – κατασκευαστές βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα εντυπωσιακά άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού, που αναμένεται να κλέψουν την προσοχή μικρών και μεγάλων τόσο στη νυχτερινή παρέλαση της Παρασκευής (στις 20.30) όσο και στη μεγάλη παρέλαση της ερχόμενης Κυριακής (στις 14.00).

Στους δρόμους της πόλης θα βγουν επίσης 29 άρματα πληρωμάτων («Τραμπ…αλίζομαι και καρναβαλίζουμε», «Ροβινσώνες και Κρίση», «Καρναβαλοοικογένεια» κ.ά.), παιδικά άρματα, τρία άρματα σοκολατοπόλεμου, καθώς και ένα άρμα αφιερωμένο στον «Πόλεμο των ναρκωτικών», όπου δύο στιγματισμένοι νέοι θα τρέχουν μακριά από το κανόνι που θα τους «σημαδεύει» γεμάτο σύριγγες, κρατώντας μια ομπρέλα για να προστατευθούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα