Ημέρες παγκόσμιου σοσιαλισμού!

Αν μη τι άλλο, αυτή  η παράταξη, όπου γης,  προσφέρει άφθονο υλικό σχολιασμού για στήλες  όπως η παρούσα. Ζήτω!

Θανάσης Χειμωνάς λέγεται ο επιφανής τομεάρχης… πολιτισμού της πασοκάρας που παραιτήθηκε. Παρατίθενται μερικές πολιτισμένες αναρτήσεις του στο facebook προς ενημέρωσιν του πολυπληθούς εκλογικού ακροατηρίου του κόμματος του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Μένιου Κουτσόγιωργα:

19/12/2014: Η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν για λιγότερα.
24/12/2014: Και πήγαινα σαν τον μα@#κα στις εκδηλώσεις των ΜΕΤΑρυθμιστών, επειδή πίστευα (ο μα@#κας!) πως κάποιοι έχουν ως στόχο τη συσπείρωση της Κεντροαριστεράς. Κανένα νταραβέρι πλέον με πολιτικούς αριβίστες. ΠΑΣΟΚ μόνο κι οποίος γουστάρει.
27/10/2015: Λόγω υπέρτατου εκνευρισμού, μέσα στις επόμενες ώρες θα διαγραφούν ορισμένοι σπασαρχί@#δες και ορισμένες καρ#$όλες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
28/10/2015: Κι εγώ πάντως, αν ήμουν ο Μεταξάς, «Οχι» θα έλεγα. Σάμπως εγώ θα πολεμούσα; Ζμπούτσαμ.
Είναι κρίμα που παραιτήθηκε από το κόμμα που ταίριαζε τόσο πολύ στην ιδιοσυγκρασία του και ικανοποιούσε τις πολιτικές αναζητήσεις του. Προτείνεται ενθέρμως να μη διακόψει σχέσεις με το ευγενές σπορ του κομματισμού. Τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να χάνονται, ούτε να λησμονούνται.

Και μετά σου λένε οι δυνάμεις της αντίδρασης ότι ο σοσιαλισμός, ο κομμουνισμός, ο μπολιβαρισμός και οι άλλοι «ισμοί» δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα εφηύρε δίαιτα-αστραπή και οι πολίτες της χώρας του δεν πρόκειται να πάρουν ούτε γραμμάριο όσο εκείνος παραμένει στην εξουσία. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν τρία πανεπιστήμια της Βενεζουέλας, το 75% του πληθυσμού της χώρας έχασε περίπου 8,5 κιλά μέσα στο 2016. Το 93% δεν έχει χρήματα για να εξασφαλίσει τρία γεύματα κάθε ημέρα, το 15% ζει από τα σκουπίδια, ενώ περίπου οι μισοί πέφτουν για ύπνο πεινασμένοι.

Δηλαδή, ο ρυθμός της Διεθνούς, του γνωστού σε όλους θουρίου του παγκόσμιου σοσιαλιστικού (και βάλε) κινήματος, κρατιέται από τα στομάχια των πολιτών της Βενεζουέλας, τα οποία παίζουν λατινοαμερικάνικο ταμπούρλο από την πείνα. Κι εμείς εδώ δεν πάμε άσχημα. Ακόμα και χωρίς διακηρυγμένο μαδουρισμό και τσαβισμό υπάρχει μέγα πλεόνασμα λόρδας.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα