«Ψέματα τέλος»!

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η υπομονή έχει και τα όριά της και στην ΑΕΚ φαίνεται ότι εξαντλήθηκε. Με… πύρινη ανακοίνωσή της, στην οποία κάνει λόγο για ψέματα και συκοφαντίες, η «Ενωση» δίνει απαντήσεις σε όλα όσα υποστηρίζει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και τον προειδοποιεί ότι θα κινηθεί «κατά αιρετών, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων», αν συνεχίσει να παρανομεί. 

Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, με απόλυτο τρόπο ότι, βάσει εγγράφου που του έχει σταλεί από το ΥΠΑΠΕΝ (με αριθμό πρωτοκόλλου 57110), είναι υποχρεωμένος να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη. 

Πρέπει να σημειωθεί δε ότι η πλευρά της ΑΕΚ εξέλαβε ως… μπλόφα την κίνηση του δήμου να υποστηρίξει ότι εκείνος μόνο γνωμοδοτεί και δεν είναι απαραίτητη η έγκρισή του, προκειμένου εκ των υστέρων -αν προχωρήσει χωρίς αυτόν η διαδικασία- να κινηθεί για την ακύρωση της άδειας, επικαλούμενος τυπικούς λόγους. Μάλιστα, είναι πιθανό για τη γενικότερη στάση του δήμου η ΑΕΚ να προχωρήσει σύντομα σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αναλύσει τις επόμενες κινήσεις της.

Θα γίνει

Συνοπτικά, η ανακοίνωση, που έχει τίτλο «Τα ψέματά σας για το γήπεδο τελείωσαν!», αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη ο κόσμος της ΑΕΚ διάβασε στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας τα ψέματα με τα οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να παραπλανήσει το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου». 

Κι αφού αναφέρεται στο θέμα της υπογειοποίησης και ότι ο δήμος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ, στο οποίο εκείνος προσέφυγε (!), καταλήγει: «Το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου ή αιρετοί έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους οποίους είμαστε όλοι ίσοι».

Στα αγωνιστικά, από το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα θα απουσιάσει τελικά ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός άσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Χιμένεθ έπρεπε να επιλέξει να τον «χάσει» σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, που είναι με Λάρισα (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός). Με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει το πρώτο χρονικά παιχνίδι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα