«Υποπτη» μπουκιά

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Ο Σκοτσέζος Μπιλ Σάνκλι, θρυλικός τεχνικός της Λίβερπουλ, τόνιζε: «Απογοητεύομαι που πολλοί πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Γιατί σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για κάτι σοβαρότερο από αυτό!» Στην ποδοσφαιρική Αγγλία, πάντως, βίωσαν προχθές ένα βράδυ μεταξύ σοβαροφάνειας και υπενθύμισης ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα διασκεδαστικό, χάρη στον αυθορμητισμό (;) του Γουέιν Σο. 

Ο 45χρονος (!) αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, ομάδας πέμπτης κατηγορίας, έγινε ο πρωταγωνιστής της εντός έδρας ήττας (2-0) από την Αρσεναλ για τους «16» του Κυπέλλου, καθώς αποφάσισε να φάει μία πίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα στον πάγκο της ομάδας του!

Η κίνηση του γκολκίπερ επικροτήθηκε από τους «ρομαντικούς» ποδοσφαιρόφιλους, αλλά όχι και από την… επιτροπή στοιχημάτων της χώρας. Ο Σο, που ήταν συμπαίκτης με τον Αλαν Σίρερ στις ακαδημίες της Σάουθαμπτον και στο ημίχρονο φωτογραφήθηκε με οπαδούς στο κυλικείο του γηπέδου, εξήγησε χθες: «Ημουν νηστικός.

Η εταιρία Sun Bets έδινε απόδοση 8/1 ότι θα φάω στον πάγκο και πίστευα ότι θα ήταν αστείο να συμβεί. Ο κόουτς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, χάναμε 2-0 και, επομένως, έφαγα!»

Ωστόσο, εκτός από τον προπονητή του Μπιλ Ντόσγουελ, που τόνισε «αυτή δεν ήταν έξωθεν καλή μαρτυρία για την ομάδα μας», η επιτροπή στοιχημάτων και η αγγλική ομοσπονδία προχωρούν σε έρευνα για το αν ο Σο κέρδισε χρήματα από το ιδιαίτερο δείπνο του. Οπως αναφέρουν: «H διαφάνεια στα σπορ δεν είναι αστείο και ερευνούμε αν υπήρξαν παρατυπίες», αναγκάζοντας ουσιαστικά τον Αγγλο γκολκίπερ σε αποχώρηση από τη Σάτον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα