Σκυλοκαβγάς μεταξύ Αδωνη και Πολάκη!

Τι κι αν η χώρα βρίσκεται σε «μηχανική υποστήριξη»; Ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης λίγο δείχνουν να ενδιαφέρονται γι’ αυτό, επιμένοντας, προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους, στα αλληλοχτυπήματα.

Η νέα κόντρα των δύο, με πολύ σκληρές εκφράσεις, έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., όταν ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης. «Ο κ. Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές» είπε, για να ανταποδώσει ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον υπουργό «Αλ Καπόνε».

Κατηγορίες

Τη σκυτάλη ξαναπήρε ο κ. Πολάκης. «Ο κ. Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας… Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι τον λαιμό στα σκ…» είπε απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον συνομιλητή του ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου. «Εχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί: «Οσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο υπουργός, για να ακολουθήσει ο κ. Γεωργιάδης: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή γι’ αυτό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα