Συμφωνούν για για εθνικά, παιδεία Φαήλος- Σεραφείμ

Την αμέριστη στήριξη της Νέας Δεξιάς στην Εκκλησία και στο έργο της στον πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό τομέα εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά την επίσκεψή του στον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε θερμό κλίμα, ο πρόεδρος και τα στελέχη της Νέας Δεξιάς συζήτησαν με τον κ. Σεραφείμ για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, τα εθνικά ζητήματα, τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας, τα Θρησκευτικά στα σχολεία, το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και το επίμαχο ζήτημα της διδασκαλίας των «έμφυλων ταυτοτήτων», που προκαλεί αντιδράσεις σε γονείς, εκπαιδευτικούς και κληρικούς.

Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων, ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέφερε κατηγορηματικά ότι πρώτιστος στόχος της Νέας Δεξιάς είναι να ξαναγίνει η Παιδεία ελληνική με την επαναφορά της στο συνταγματικό καθήκον της, δηλαδή την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, ενώ τόνισε ότι η Ορθοδοξία είναι η κιβωτός του έθνους και αναπόσπαστο συστατικό της ταυτότητάς μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα