Θαύμα αγίου Κυρίλλου σε παράλυτο κοριτσάκι

Θεραπεύτηκε μόλις ήρθε σε επαφή με την εικόνα του

Μπορεί ένα παιδάκι που πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και έχει μείνει παράλυτο να θεραπευτεί πλήρως, χωρίς τη συνδρομή της ιατρικής επιστήμης; «Οχι» είναι η αβίαστη απάντηση της λογικής, η οποία δεν μπορεί να εξηγήσει τη δύναμη της προσευχής.
Η κυρία Βασιλική από τη Γερμανία μαρτυρά, με συγκλονιστικό τρόπο, το δικό της θαύμα στην ιστοσελίδα www.dogma.gr.

«Ο άγιος Κύριλλος», ανέφερε, «επισκέφθηκε το σπίτι μου και η πίστη μου έγινε ακόμη πιο δυνατή. Πριν από περίπου έναν χρόνο γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το βάφτισα και το είπα Μαρίνα. Ηταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια, υγεία και ζωηράδα. Ξαφνικά, όμως, όταν έγινε οκτώ μηνών έμεινε παράλυτο. Δεν κουνούσε ούτε χέρια ούτε πόδια και το έπιαναν σπασμοί. Το πήγα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν οι γιατροί από πού έπαθε αυτή την ανίατη αρρώστια.

Εγώ δεν έπαψα να καίω το καντηλάκι του αγίου Κυρίλλου και στο κομοδίνο του παιδιού μου είχα την εικόνα του αγίου και τον παρακαλούσα μέρα και νύχτα για το παιδί μου. Υστερα από επτά μήνες παίρνω την εικόνα του αγίου και τη βάζω επάνω του. Αμέσως εκείνη τη στιγμή άρχισε να κουνάει χέρια και πόδια! Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν και με ρωτούσαν ποιος άγιος είναι και πώς τον λένε και τους είπα ολόκληρη την ιστορία με τον άγιο Κύριλλο και το θαύμα. Δοξάζω τον Θεό όπου η χάρις του αγίου έκανε καλά το παιδί μου. Είθε η χάρις του αγίου να σκεπάζει όλο τον κόσμο», καταλήγει η κυρία Βασιλική.

Ο άγιος Κύριλλος, επίσκοπος Αλεξανδρείας, γεννήθηκε το 378 μ.Χ. και πέθανε στις 27 Ιουνίου του έτους 444 μ.Χ. Θεωρείται από τους κορυφαίους δογματικούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας και έγραψε πολλά θεολογικά συγγράμματα, τα οποία έως σήμερα αποτελούν πηγή σοφίας και έμπνευσης.
Η συμβολή του στη Θεολογία είναι τεράστια, καθώς ανέλυσε δογματικά τη θεία φύση του Χριστού και την ένωσή της με την ανθρώπινη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα