Η τεράστια ληστεία σε βάρος του λαού

Πολλές φορές, η υπερβολική ενασχόληση με τις λεπτομέρειες, τη μικροπολιτική, τις ανούσιες κινήσεις τακτικής χρεοκοπημένων πολιτικών κομμάτων και ξεθωριασμένων προσώπων απομακρύνει τον παρατηρητή από τη θέαση της μεγάλης εικόνας και την κατανόηση αληθειών που βρίσκονται μπροστά στα μάτια του.

Μία από τις μεγάλες αλήθειες είναι ότι οι ξένοι βρήκαν τον ελληνικό λαό σε κατάσταση αμεριμνησίας, δίχως σοβαρό και ικανό πολιτικό προσωπικό, παραζαλισμένο από την προπαγάνδα που εξέπεμπαν και εκπέμπουν διαρκώς τα κατεστημένα μέσα μαζικής παραπλάνησης. Αφύλακτο το συλλογικό σπίτι, και οι ξένοι λύκοι εφόρμησαν, σε συνεργασία με ελληνόφωνους Εφιάλτες, που εκποίησαν τη συνείδησή τους και πάτησαν τον όρκο τους έναντι πινακίου φακής.

Η «δημοκρατία» είναι η μόνη εφημερίδα που συνεχίζει να το γράφει από το πρώτο φύλλο της, την ίδια στιγμή που η συμμαχία των προθύμων προσπαθούσε να χλευάσει και να διαψεύσει: Στόχος της τρόικας είναι η κινητή και η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Θέλουν να πλιατσικολογήσουν, να ρημάξουν τα πάντα κι έπειτα να αφήσουν έναν κρανίου τόπο που θα έχει ξεμείνει από πόρους και ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια των επτά ετών της «κατοχής», τα σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας μας αποδείχθηκαν, δυστυχώς, αληθινά. Στην «κυριακάτικη δημοκρατία» δημοσιεύτηκε ακόμα μια τρανή απόδειξη της ληστρικής διάθεσης των δανειστών, που έχουν ως βασικό συνεργό τους το απολύτως εξαρτώμενο από τις ξένες βουλήσεις κράτος μας.

Τίτλος του άρθρου ήταν «Δημεύουν την περιουσία των Ελλήνων». Σε αυτό το ρεπορτάζ εξηγούνταν πώς το Δημόσιο «παγιδεύει τα ακίνητα όσων έχουν χρέη σε Εφορία ή σε Ταμείο».

Μεταξύ άλλων δόλιων και καταχρηστικών μέσων που χρησιμοποιούν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου είναι ότι, για να πάρει ο πολίτης φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, «ακόμα και στην περίπτωση που είναι σε ρύθμιση και είναι συνεπής, του ζητά να υποθηκεύσει ισόποση ακίνητη περιουσία και τον στέλνει στον συμβολαιογράφο και στο υποθηκοφυλακείο, υποχρεώνοντάς τον να πληρώσει και από πάνω τα έξοδα της προσημείωσης και των πράξεων που του αναλογούν!».

Η μεγάλη ληστεία συνεχίζεται…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα