«Ομάδα αυτοκτονίας με βουλευτές… σαμουράι!»

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην προσπάθεια να πείσει ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. είναι μια γροθιά και δεν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα. Ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε τους βουλευτές «σαμουράι», δηλώνοντας ότι «όλοι μαζί, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝ.ΕΛ., αποτελούν ομάδα αυτοκτονίας».

«Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, μια δήλωση που αφήνει προφανώς πολλά περιθώρια ερμηνειών.

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ακόμη ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες, εκτιμώντας ότι «δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης», ενώ ερωτηθείς για την κόντρα του πρώην υπουργού με τον Πάνο Καμμένο, απάντησε:

«Ο Καμμένος μάς φέρθηκε εξαιρετικά. Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι μαζί ανεβήκαμε, μαζί θα πέσουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα