Δημόσιο: Μας εμπνέει, μας οδηγεί!

Ερωτας και ελληνικό κράτος. Θέλουν το αλατοπίπερο του παιδεμού για να νοστιμέψουν τις σάρκες μας και να τις φάνε

Το ρομαντικό φωτορομάντσο μας σκηνοθετήθηκε από την ακάματη, αχόρταγη μηχανή που ταΐζουμε με το υστέρημά μας. Η αισθητική και τα συναισθήματα που αποπνέει είναι αντάξια των προσώπων που διοίκησαν, διοικούν και θα διοικήσουν. Βρισκόμεθα στον μαγευτικό ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη 22. Το αδιαχώρητο! Οι χαρωποί, ικανοποιημένοι και συνάμα γαλήνιοι πολίτες περιμένουν, επιδεικνύοντας την υπομονή του Ιώβ, τη σειρά τους, η οποία απέχει όσο απείχε η Κιβωτός του Νώε από την πλησιέστερη ξηρά όταν ο κατακλυσμός ήταν στο κορύφωμα της εκδηλώσεώς του.

Στη μεγάλη φωτό (1) βλέπουμε ένα από τα πολλά αποστάγματα καθαρής σοφίας που χαρακτηρίζει το Ελληνικό Δημόσιο. Για να σου δώσουν (μετά περίπου ένα έτος!!!) μερικά δεκάευρα για τη συνταγή… γυαλιών που ενέκρινε η αυτού μεγαλειότης ο κρατικός Μολώχ, πρέπει να κατσικωθείς εκεί μερικές ώρες με το χαρτάκι του αριθμού προτεραιότητας στο χέρι αλλά και να έχεις μαζί σου φωτοαντίγραφο (!) της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου σου. Αλλιώς, λεφτά γιοκ!

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες αντικρίζουμε ένα ωραίο σετ οχυρωματικών έργων του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια νέα γραμμή Μαζινό σε περίπτωση που επιτεθούν οι εξωγήινοι ή μια συστοιχία υπολογιστών που θα μηχανογραφήσουν το αρχείο του. Οι εκστασιασμένοι πελάτες του ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής δεν περιμένουν μόνοι σ’ έναν άδειο χώρο. Η αίθουσα αναμονής είναι φίσκα και οι κούτες με τα στοιβαγμένα παραπεμπτικά δημιουργούν μια οικεία, «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Στη φωτό νο 3 το βλέμμα του απελπισμένου κυρίου κάτω δεξιά (το οποίο έχει καλυφθεί για ευνόητους λόγους) θα μπορούσε να αποτελέσει θέμα διαγωνισμού για εικαστικούς καλλιτέχνες. Είναι γεμάτο Ελλάδα του 2017!
ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής: ένας εξωτικός ονειρότοπος γεμάτος εμπειρίες στην καρδιά της πόλης!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα