Σήκωσαν τη γαλανόλευκη στα Σκόπια

Εξι μετάλλια από φοιτητές του ΑΠΘ

Την ελληνική σημαία στην Οχρίδα στην ΠΓΔΜ ύψωσαν φοιτητές του ΑΠΘ, καθώς απέσπασαν τρία ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών Ν/Α Ευρώπης SEEMOUS 2017, που διεξήχθη στην πόλη.

Οι φοιτητές που διακρίθηκαν είναι οι Γιάννης Ιακωβίδης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Γιώργος Καμπάνης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Φυσικής, Γιάννης Χαρισιάδης (ασημένιο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Κωνσταντίνος Κίτσιος (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ανθία Πατσινακίδου (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Δημήτρης Τσεκμές (χάλκινο μετάλλιο) από το Τμήμα Μαθηματικών. Επικεφαλής της αποστολής του ΑΠΘ ήταν ο πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών Νίκος Καραμπετάκης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 84 φοιτητές από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Τουρκμενιστάν, Αργεντινή και ΠΓΔΜ, ενώ οι φοιτητές εξετάστηκαν στη Γραμμική Αλγεβρα και τη Μαθηματική Ανάλυση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα