Κάλεσμα στον κόσμο από τον Σφαιρόπουλο

Ο μόνος λόγος για να βγάλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος… κομπιουτεράκι από την τσέπη του είναι για να μετρήσει το κοινό στο ΣΕΦ, στο αποψινό (21.45, NS2) ματς του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» (3οι, ρεκόρ 17-7) επισήμανε χθες ότι «η καλή πορεία που έχουμε αξίζει την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο» και ξεκαθάρισε: «Η ομάδα μου δεν κάνει υπολογισμούς για τη θέση που θα τερματίσει. Ειλικρινά δεν κοιτάμε κάτι τέτοιο. Πρέπει απλώς να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». Ο κ. Σφαιρόπουλος, που θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Σπανούλη και Παπανικολάου, τόνισε: «Πλέον όλοι οι παίκτες κάνουν προπόνηση, έχουμε 14 ετοιμοπόλεμους και ανήμερα του αγώνα θα αποφασίσω για τη δωδεκάδα».

Οι «κόκκινοι» είχαν νικήσει 77-71 στον πρώτο γύρο την Νταρουσάφακα, η οποία είναι ένατη (12-12) και «κυνηγά» την όγδοη και τελευταία θέση των πλέι οφ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα