Θρίλερ στο Καματερό με ληστή που κρατούσε όμηρο

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι υπάλληλοι και οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με έναν αδίστακτο κακοποιό που εισέβαλε στο κατάστημα με σκοπό να ληστέψει τις εισπράξεις.

Ο δράστης δεν έκανε πίσω ακόμη και όταν περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πέσουν βροχή. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως ασπίδα μία υπάλληλο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι άνδρες της Αμεσης Δράσης αντέδρασαν αστραπιαία τη στιγμή που η τρομοκρατημένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του ληστή. Ετσι, τον γάζωσαν με σφαίρες τραυματίζοντάς τον βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο δράστης της θρασύτατης απόπειρας προσπάθησε για τρίτη συνεχή φορά να ληστέψει το ίδιο σούπερ μάρκετ στο Καματερό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι κάμερες

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τις έρευνες διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν ο ίδιος που το είχε ληστέψει άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Το ίδιο επιχείρησε ο 39χρονος και το απόγευμα του Σαββάτου, όμως η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή για τον ίδιο. Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν την επίμαχη ώρα σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ μετά τις συχνές «επισκέψεις» του ληστή, έφτασαν άμεσα στο κατάστημα όταν ειδοποιήθηκαν ότι γίνεται ακόμη μία ληστεία.

Ο οπλοφόρος επιχείρησε να πάρει όμηρο μια γυναίκα υπάλληλο, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών, όμως εκείνη κατάφερε να αποδεσμευτεί από τη λαβή του, αφήνοντας ελεύθερο στόχο στους αστυνομικούς που τον πυροβόλησαν εξουδετερώνοντάς τον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα