Ρυθμιστής η ΑΕΚ

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης για τον Ολυμπιακό περνάει από το ΟΑΚΑ, εκεί όπου περιμένει η ΑΕΚ (19.00), στην πιο δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» (με εξαίρεση τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Η ΑΕΚ θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον βοηθό του Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Ο νέος τεχνικός «προλόγισε» την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του έχει να αποδείξει πράγματα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Ελλάδας. O Ελληνας κόουτς δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σε χρόνο μηδέν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το αποδεικνύει όλη τη χρονιά». Το σημερινό ντέρμπι σφυρίζουν οι Σχινάς, Καρακατσούνης, Παναγιώτου.

Από την άλλη, με τον Τζέιμς Γκιστ να αποτελεί το πρόσωπο του αγώνα, ελέω της επιστροφής του στη δράση έπειτα από τέσσερις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών (97-74) για την 21η αγωνιστική.

Κορυφαίος Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει να αποδεικνύει πως μπορεί να προσφέρει επιθετικά, δίχως να αγωνιστεί πολύ ή να πάρει πολλές προσπάθειες. Αυτήν τη φορά, ο «κοντορεβιθούλης» του Παναθηναϊκού είχε 17 πόντους, με 5/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη. Στα άλλα παιχνίδια, Λαύριο – Κόροιβος 93-63, Αρης – Δόξα Λευκάδας 78-70, Κύμη – Κολοσσός Ρόδου 74-64, Τρίκαλα BC – Προμηθέας Πατρών 62-67, Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ 73-70.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα