Εγένετο Ζέκας

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ετοιμος να φορέσει τη γαλανόλευκη είναι ο Ελληνας πολίτης και με τη… βούλα Κάρλος Ζέκα, καθώς πέρασε χθες από τη διαδικασία της ορκωμοσίας. Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες το ελληνικό διαβατήριο και χθες πέρασε από τη διαδικασία της ορκωμοσίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής. Ο 29χρονος μέσος ήταν πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, ενώ περιμένει πώς και πώς να κληθεί στην Εθνική. Ο Ζέκα αναμένεται να κληθεί ίσως και σήμερα από τον Μίχαελ Σκίμπε στην αποστολή για τον αγώνα με το Βέλγιο (το Σάββατο 25 του μήνα) στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από εκεί και πέρα, θετική έκβαση είχε η υπόθεση της εκδίκασης της προσφυγής του Πλατανιά κατά του Παναθηναϊκού για οφειλόμενα από τη μεταγραφή Κουλιμπαλί. Οι Κρητικοί αξίωναν το ποσό των 99.000 ευρώ για καθυστέρηση στην καταβολή των 63.000 για τη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι «πράσινοι» καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 9.300 ως ρήτρα για την καθυστέρηση και των 3.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Σημειώνεται ότι από πλευράς Παναθηναϊκού ο Γιάννης Κάρμης είχε ζητήσει να μειωθεί η ποινή λόγω οικονομικών δυσκολιών που περνάει ο σύλλογος. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον είναι η έκβαση της προσφυγής του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αποτελεί και τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την ομάδα.

Τέλος, ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τα σενάρια περί διάλυσης της ακαδημίας του συλλόγου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν στο «Τριφύλλι» να έχει ληφθεί η απόφαση να καταργηθούν τμήματα των υποδομών του συλλόγου στις πιο μικρές ηλικίες. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα παραπάνω δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι έχουν προγραμματιστεί και οι εγγραφές για τη νέα σεζόν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα