Μπλόκο σε Μαρινάκη

Ο «Guardian» αποκάλυψε τις συνομιλίες με τον Αλ Χασάουι

O Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να μπει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η επιτροπή της Football League (το όργανο που ελέγχει αν μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να επενδύσει σε οποιαδήποτε ομάδα της Αγγλίας) του φράζει τον δρόμο, λόγω της εμπλοκής του με την «εγκληματική οργάνωση». Αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου Φαουάζ αλ Χασάουι, μετά το νέο ρεπορτάζ του «Guardian» περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος από τον Μαρινάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Νότιγχαμ. 

Ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης του ιστορικού συλλόγου στην Αγγλία με δηλώσεις του στο nottinghampost.com εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν απλές συζητήσεις, αφού όλες τις φορές που επιχείρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να αναλάβει την ομάδα η Football League εμποδίζει την πραγματοποίηση του deal: 

«Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή σοβαροί αγοραστές. Πιστεύετε ότι κάποιοι κάνουν ουρά για να αγοράσουν την ομάδα; Οι Αμερικανοί το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε. Δείτε, όμως, το παρελθόν τους και τι έκαναν σε ομάδες που επένδυσαν. Το προσπάθησαν σε Εβερτον και Σουόνσι. Το πάλεψαν με Φόρεστ. Ηθελαν να αποδώσει και να δουλέψει, αλλά κάτι δεν πήγε σωστά. Κάτι άλλαζε κάθε μέρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι φίλος μου. Τον ξέρω καλά. Τον γνωρίζω από κοινές σπουδές μας στην Αγγλία. Ηταν φίλος μου εδώ και πολύ καιρό. Δεν είχα και δεν έχω προβλήματα μαζί του. Οταν άνθρωποι βλέπουν να τρώμε μαζί ή να έρχεται σπίτι μου, υποθέτουν και εικάζουν ότι το deal είναι τελειωμένο. Εχουμε μιλήσει για τη Φόρεστ. Δεν θα το αρνηθώ αυτό. Ομως δεν έχει γίνει τίποτα. Υπάρχουν θέματα ως προς τη Football League, που πρέπει να ξεπεραστούν όταν πρόκειται να επενδύσει ένας άνθρωπος από το εξωτερικό ή όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο».

Το νέο δημοσίευμα από τον «Guardian» με τίτλο «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνομιλίες εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ» ανέφερε τις μυστικές συνομιλίες του «ερυθρόλευκου» προέδρου με τη Νότιγχαμ, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας Φαουάζ αλ Χασάουι, υποστηρίζοντας ότι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα