ΠΑΟ: «Παίζουμε με αυτούς που κλέβουν τα παιδιά τους»

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου πλησιάζει. Στον Παναθηναϊκό δεν βλέπουν την ώρα για την κόντρα της Κυριακής ενάντια στον «αιώνιο αντίπαλο» Ολυμπιακό, με τον Ερασιτέχνη να δίνει χθες το σύνθημα για νίκη. «Την Κυριακή παίζουμε για να κερδίσουμε καθαρά την ομάδα που ομολογεί πως κερδίζει με οποιονδήποτε τρόπο – και δεν ντρέπεται να κλέψει ακόμα και τα παιδιά της» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με αφορμή και τις προχθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Αλεξανδρή «αν θες να είσαι πρωταθλητής, δεν υπάρχουν fair play και μ… Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνική συνέντευξή του υποστήριξε πως δεν μετανιώνει για όσα είπε, ενώ αναφέρθηκε και στον Βαζέχα λέγοντας: «Δεν σκόραρα για να μοιραστώ το βραβείο του καλύτερου σκόρερ (σ.σ.: του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής της σεζόν 1993-1994) με τον Βαζέχα».

Πάντως, άπαντες στον Παναθηναϊκό ζητούν την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο «Απ. Νικολαΐδης» για την αποφυγή επεισοδίων (και τιμωρίας). Στη Λεωφόρο δεν θα πέφτει… καρφίτσα, τόσο στις εξέδρες όσο και στα δημοσιογραφικά. Οπως ανέφεραν άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ, η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο συγκριτικά με τα προηγούμενα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία. Μάλιστα, στο γήπεδο θα βρεθούν πολλοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών μέσων.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν την ομάδα του «Τριφυλλιού» να έκανε διερευνητική κρούση προς τον 29χρονο (ελεύθερο) τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα