Σοκ με Πρίγιοβιτς

Από τον
Γιώργο Μπούζο

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας, μπήκε επειγόντως στο χειρουργείο και ο κίνδυνος να χάσει τη σεζόν είναι ορατός! Το ιατρικό τιμ εκτιμά ότι θα επανέλθει, το συντομότερο, ύστερα από έξι εβδομάδες. Και το πιο ανησυχητικό, στο ίδιο σημείο είχε τραυματιστεί και είχε τεθεί νοκ άουτ στις αρχές Δεκεμβρίου και στη Λέγκια!

Ο Σέρβος φορ, ό,τι καλύτερο διαθέτει ο ΠΑΟΚ αυτή τη χρονική περίοδο, τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την μπάλα στον αέρα από τον Μπρκιτς, «έσκασε» στο χόρτο πάνω στον αριστερό ώμο του. Η ορμή της πτώσης, ο τρόπος που έπεσε αλλά και η αντίδρασή του πάγωσαν τους πάντες.

Το ιατρικό τιμ βρέθηκε αμέσως από πάνω του και η αρχική διάγνωση για κάταγμα επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, ύστερα από τον κατάλληλο ακτινολογικό έλεγχο. Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί χρόνος, η απόφαση λήφθηκε αμέσως. Ο Πρίγιοβιτς μπήκε στο χειρουργείο, εγχειρίστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Μανώλη Παπακώστα και θα είναι ευχής έργον αν προλάβει έστω και οριακά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Κρίσιμη καμπή

Η απώλεια του Πρίγιοβιτς έρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά τη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα αλλά και την παρουσία του στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Σέρβος είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τα επιτεύγματά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δέκα παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει επτά γκολ, αριθμό ρεκόρ.

Επιστολή στη Γαλατασαράι έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αιτία, η οικονομική ασυνέπεια των Τούρκων για τη μεταγραφή του Ροντρίγκεζ. Τους ζητάει να καταβάλουν έως τις 20 του μήνα 1.000.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα