Η εθνική αυτογνωσία ως όρος ελευθερίας

Για να ξαναγραφτεί το παρόν σε νέες βάσεις πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν. Οι Ελληνες οφείλουν στους προγόνους, στους εαυτούς τους αλλά και στους απογόνους τους να μη μείνει τίποτα από την ιστορική διαδρομή μας που να μην έρθει στο φως για να μας δείξει τον δρόμο που οδηγεί στην αλήθεια και την προκοπή.

Εχουμε παρακμάσει τόσο πολύ, ώστε περιφέρονται ανάμεσά μας και λερώνουν τη δημόσια σφαίρα πρόσωπα που εκπροσωπούν την αρχέκακη ροπή στην προδοσία του έθνους και του λαού, παίρνοντας το μέρος των αντιπάλων της χώρας κάθε φορά που η Ελλάδα χρειάζεται στήριξη!

Τη σφαγή στη Σμύρνη τη λένε «συνωστισμό», αρνούνται τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους, δικαιώνουν σε κάθε ευκαιρία όσους προσπάθησαν να ταπεινώσουν, να σκλαβώσουν, να αφανίσουν το έθνος μας.

Μόνο ο ήλιος της αλήθειας μπορεί να θεραπεύσει τα πυορροούντα έλκη του ψεύδους και του ανθελληνισμού. Γι’ αυτό η πλήρης έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας» θα συνοδεύεται από ένα έργο εξαιρετικά χρήσιμο για την εθνική αυτογνωσία και την απόδοση τιμής στους προγόνους μας που μαρτύρησαν για να μας ελευθερώσουν από τον αλλόπιστο δυνάστη.

Το βιβλίο τιτλοφορείται «Τουρκικές σφαγές εναντίον των Ελλήνων κατά την Επανάσταση και ελληνικά ολοκαυτώματα» ξεσκεπάζει το αληθινό πρόσωπο των Τούρκων και παραθέτει (με στοιχεία που προέρχονται από πληθώρα ιστορικών πηγών) όλες τις ανείπωτες σφαγές που διέπραξαν οι απόγονοι του Μωάμεθ Β΄. Η σφαγή της Χίου, της Νάουσας, της Σαμοθράκης, των Ψαρών, της Κάσου, η Εξοδος του Μεσολογγίου ξαναζωντανεύουν στις σελίδες αυτού του έργου και θυμίζουν στους αναγνώστες τι σημαίνουν Τούρκος και Τουρκία.

Επίσης, στο βιβλίο αυτό εκθειάζεται το πνεύμα αυτοθυσίας των σκλαβωμένων Ελλήνων που προτίμησαν να πεθάνουν ελεύθεροι, πολεμώντας, παρά να ζήσουν με σκυφτό το κεφάλι, δούλοι, πληρώνοντας εσαεί το χαράτσι στους αδίστακτους δυνάστες.

Οπως μας έχει διδάξει όλους η πρόσφατη Ιστορία, η ελευθερία δεν είναι κάτι το δεδομένο. Χρειάζονται αγώνας, πίστη και αυτογνωσία για να συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα