«Προτεραιότητα ο πρωτογενής τομέας»

Τι είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo 2017»

Τη στήριξή του στον πρωτογενή τομέα και στους νέους ανθρώπους που διακρίνονται για τις επιδόσεις και την εργατικότητά τους εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο, κατά τη διάρκεια δύο στοχευμένων επισκέψεών του: στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo 2017» και στον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές. Μάλιστα, εκεί προανήγγειλε ουσιαστικά ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα εισαγάγει την τεχνολογία και την καινοτομία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στοίχημα

«Η εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. από τη «Food Expo 2017».
«Η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτές, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, δεσμευόμενος:

«Για τη Ν.Δ. η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Κατά τον χαιρετισμό του, εξάλλου, στον τελικό του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνεχάρη τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για την πρωτοβουλία. «Δεν ξέρετε πόσο μεγάλη χαρά αισθάνομαι που είμαι σήμερα μαζί σας, που βλέπω στα πρόσωπα, ειδικά των νέων παιδιών, το χαμόγελο της αισιοδοξίας και το χαμόγελο της δημιουργίας. Είστε η Ελλάδα του μέλλοντος. Μη διστάσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους μαθητές.
Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμηση: «Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, σε 50 χρόνια, μπορεί να κρύβεται ένας επόμενος νομπελίστας».


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα