Και οι εφοριακοί κατά της σκληρής λιτότητας

Εφοριακοί από την Αττική και τις Κυκλάδες με μια αιφνιδιαστική κίνηση πέρασαν χθες το πρωί την πόρτα του υπουργείου Οικονομικών και ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, οι εφοριακοί έγραφαν στο πανό: «Σταματήστε τη λιτότητα» και «η μείωση του αφορολογήτου σημαίνει μείωση μισθών και συντάξεων».

Μάλιστα, η χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου Εφοριακών αναφέρει ότι το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης δεν κατάφερε να κρύψει την πραγματικότητα για τα νέα μέτρα που έρχονται:

«Η μείωση του αφορολόγητου ορίου θα σημάνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Για κάθε 1.000 ευρώ μείωση του αφορολογήτου θα έχουμε ετήσια επιβάρυνση της τάξης του ποσού των 220 ευρώ και στην περίπτωση μείωσης του αφορολογήτου κατά 3.000 ευρώ η μείωση που θα επέλθει σε μισθούς και συντάξεις θα είναι της τάξης των 50 έως 60 ευρώ τον μήνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα