Κωλυσιεργία με απίθανους τρόπους στην υπόθεση «εγκληματική οργάνωση»!

Απίστευτη κωλυσιεργία στο σκάνδαλο που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αρμόδια εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα αυτοεξαίρεσης του δικαστή Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»!

Συγκεκριμένα, ύστερα από την είδηση που είχε δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές Μαρτίου για τον διορισμό του υιού του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου στην ΕΠΟ, ο δικαστής της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» είχε προχωρήσει σε δήλωση αποχής προκειμένου να αυτοεξαιρεθεί από αυτήν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη τώρα» στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6, η εισαγγελέας Μαρία Μαλούχου (πρόκειται για την εισηγήτρια της πρότασης επί του αιτήματος του κ. Σταμαδιάνου) ζήτησε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα του δικαστή περί αυτοεξαίρεσης!

Το θέμα θα διαβιβαστεί συνεπώς στο Δικαστικό Συμβούλιο των Εφετών, πρόεδρος του οποίου είναι η Κατερίνα Ρέτσα, προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση και εκεί θεωρείται αρκετά πιθανό η εισήγηση της κυρίας Μαλούχου να γίνει δεκτή και ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος να υποχρεωθεί να παραμείνει στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα και με μόνο δεδομένο ότι χωρίς πραγματικά σοβαρό λόγο χάθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη πολύς χρόνος και αρκετοί μήνες (το βούλευμα του εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου εκδόθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου) στο κομμάτι που αφορά αυτήν την πολύ σημαντική υπόθεση, λόγω της αδικαιολόγητης κωλυσιεργίας των Αρχών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα