Στην Εντατική μετά την εξάωρη επέμβαση ο Ακης

Ο Τσοχατζόπουλος από χθες στη ΜΕΘ, μετά το τριπλό μπαϊπάς που έκανε στο Ιπποκράτειο 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά την επιτυχημένη εξάωρη καρδιοχειρουργική επέμβαση (τριπλό μπαϊπάς) στην οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ ήταν ψύχραιμος και υπομονετικός.

Συγκεκριμένα, χθες στις 7 το πρωί, ο ασθενής εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις και, λίγο πριν από τις 9, οι γιατροί προχώρησαν στην επέμβαση του τριπλού μπαϊπάς (αορτοστεφανιαία παράκαμψη).
Ο 77χρονος ασθενής βγήκε από το χειρουργείο στις 15.00 και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 24 ώρες, οι οποίες, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρούνται κρίσιμες.

Η ζωγραφιά

Σημειώνεται ότι πάνω από το κρεβάτι του, στο τρίκλινο δωμάτιο όπου αρχικά είχε νοσηλευτεί, είχε μια ζωγραφιά του γιου του με τα αρχικά «ΤΣΟ» και μια καρδιά.

Επίσης, στα τελευταία χειρόγραφά του, που έγραψε το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρεται ο Κώστας Σημίτης ως «ο σκευωρός της διάλυσης του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, του Κέντρου και της Αριστεράς», ενώ αναφέρεται και σε πρώην συντρόφους του, αλλά και σε ηγετικά στελέχη που τώρα τον έχουν εγκαταλείψει.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 17 Μαρτίου μεταφέρθηκε από τις Φυλακές Κορυδαλλού (όπου εκτίει ποινή 20 ετών για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα) στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στη Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου.

Η αρχική εκτίμηση των γιατρών ήταν να γίνει η επέμβαση σήμερα, Τετάρτη, όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει χθες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα