Ηθελε Ολυμπιακό

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η κλήρωση έστειλε τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποκάλυψε όχι μόνο γιατί δεν τον ήθελαν αντίπαλο, αλλά και γιατί ήθελαν τον Ολυμπιακό. 

«Δεν θέλαμε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση. Ετσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, τον ήθελαν όλες οι ομάδες για αντίπαλο. Οι άνθρωποι που πήραν τις τύχες του πριν από πέντε, έξι χρόνια έφτασαν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κατάντημα που είναι τώρα. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν φαβορί.

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό ή να κρύψουν κάτι, αφού θα έχουμε τρία ματς σε 20 μέρες. Αν βάλουμε και τα πλέι οφ, θα είναι πέντε τα ματς. Ο καλύτερος και λίγο τυχερότερος θα ξεχωρίσει. Θέλουμε το 50-50 στη διαιτησία. Για πολύ καιρό υπήρχε η καχυποψία ότι ο διαιτητής βοηθούσε πάντα μια ομάδα. Τώρα οι διαιτητές το λάθος το κάνουν και όντως είναι λάθος. Πριν από λίγο καιρό έκαναν λάθος επειδή ήθελαν να το κάνουν υπέρ μιας ομάδας». 

Αντίθετα, ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με αντίστροφο τρόπο απ’ αυτόν του Γιώργου Σαββίδη (μίλησε για εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2014) την κλήρωση του Κυπέλλου και έδειξε σεβασμό στον αντίπαλο, αρκούμενος να πει ότι «ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα γίνουν δυο δύσκολα παιχνίδια».

Συμφωνία

Από την άλλη, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού υπευθύνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης των ακαδημιών μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης έως πριν από έναν μήνα ήταν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού και πιστώνεται την ανάδειξη παιδιών, όπως ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, ο Νικολάου και ο Ρέτσος, ενώ στο παρελθόν είχε ανάλογο πόστο στον ΠΑΟΚ, στον Ηρακλή και στην Εθνική ομάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα