Δεύτερος στον κόσμο ο Μπεργκ, που έπιασε «13άρι»

Πρώτος στο… χωριό και δεύτερος σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο Μάρκους Μπεργκ, o «κανονιέρης» του «Tριφυλλιού», έχει βρει δίχτυα 13 φορές το 2017, όσα δηλαδή γκολ «μετρά» και ο σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι. Ο μοναδικός που τους περνά είναι ο Μπας Ντοστ, έχοντας πετύχει 15 τέρματα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν 2016-17, ο Μπεργκ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 25 γκολ, ένα λιγότερο από την πιο παραγωγική χρονιά του στην Γκρόνινγκεν, το 2008-09. Ο Σουηδός φορ των «πρασίνων» αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής, παίρνοντας και το βραβείο του ομορφότερου γκολ.

Θυμίζουμε ότι με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό έφτασε τα 18 στη Σούπερ Λίγκα. Συνολικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 67 γκολ και θέλει άλλα πέντε για να ισοφαρίσει τον (τεχνικό διευθυντή) Νίκο Λυμπερόπουλο (5ος σκόρερ όλων των εποχών). Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να «τρέξουν» το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Γουδή, μετά τη συνάντηση Τσίπρα -Μπαλτάκου.

Δημοσιεύματα θέλουν τους «πρασίνους» να βρίσκονται σε επαφές με τον παγκόσμιο κατασκευαστικό κολοσσό AEG προκειμένου να επενδύσει στο έργο. Πάντως, με ανακοίνωσή του Τμήμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου χαρακτήρισε άστοχη την κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή.

• Φιλικό με την Παναχαϊκή δίνουν σήμερα οι «πράσινοι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα