Η μεγάλη απόβαση των πεντάστερων

Ο όμιλος AccorHotels έρχεται στη χώρα μας και αρχίζει από το Ηράκλειο Κρήτης την ανάπτυξη των ibis styles

Από τον
Β. Παπακωνσταντόπουλο

Απόβαση» στην Ελλάδα ετοιμάζει ο διεθνής γαλλικός όμιλος ξενοδοχείων AccorHotels. Ηδη ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία Polis H.M. S.A. για την ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου ibis styles στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα γίνει ανάλογη κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας. Τα ibis styles είναι μια διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων με μοντέρνο σχεδιασμό, φωτεινότητα και έντονα χρώματα.

Η δημιουργικότητα και η καλή διάθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των άνετων ξενοδοχείων, που το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό design και γοητεία.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο των πόλεων ή κοντά σε κέντρα δραστηριότητας, ενώ κάθε μονάδα προσφέρει μια αισιόδοξη, μοντέρνα, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το χαρακτηριστικό all inclusive πακέτο της αλυσίδας περιλαμβάνει το δωμάτιο, πλούσιο πρωινό μπουφέ και internet, καθώς και μια σειρά από μικρές επιπλέον παροχές. Στο τέλος του Δεκεμβρίου 2016 το δίκτυο αριθμούσε 367 ξενοδοχεία σε 36 χώρες.

Στη χώρα μας η αρχή γίνεται με το «ibis styles Heraklion Central Hotel». Θα έχει 72 δωμάτια και αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Ηράκλειου της Κρήτης.

Μπουτίκ

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται μπουτίκ και ιδιωτικός υπόγειος χώρος στάθμευσης. Την ιδέα υλοποιούν τρεις παιδικοί φίλοι, οι οποίοι στις αρχές της δεκαετίας του ’70 έπαιζαν στα πλακόστρωτα σοκάκια γύρω από τη συγκεκριμένη γειτονιά, όταν ακόμα λειτουργούσε εκεί εργοστάσιο κρητικής σταφίδας.

Σήμερα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν ένα κοινό όραμα: την ανάδειξη της σύγχρονης πλευράς της πόλης του Ηρακλείου και του μοναδικού ιστορικού παρελθόντος της μέσα από τη φιλοξενία.
Οσον αφορά τα AccorHotels, είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος όμιλος ταξιδιών και αναψυχής, που διακρίνεται για την ψηφιακή καινοτομία του, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες, καθώς και σε πάνω από 3.500 από τις καλύτερες ιδιωτικές κατοικίες σε όλη την υδρόγειο. Σημειώνεται πως ο γαλλικός όμιλος δραστηριοποιείται σε 95 χώρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα