Επιτέλους τρεις συλλήψεις για φθορές ακυρωτικών

Απτά αποτελέσματα φαίνεται ότι αποδίδουν, επιτέλους, τα μέτρα της Αστυνομίας για την πάταξη των βανδάλων που καταστρέφουν ακυρωτικά μηχανήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι τρεις πρώτοι ύποπτοι είναι δύο 23χρονοι και έναν 39χρονος, που συνελήφθησαν στο Περιστέρι επειδή έκαναν γκράφιτι και έγραφαν συνθήματα στους τοίχους σχολικού συγκροτήματος. Ομως, λίγο νωρίτερα φέρεται ότι προκάλεσαν φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων δύο λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τριών υπόπτων όταν το βράδυ της Τετάρτης σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό ατόμων που προκαλούσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν εντατικές περιπολίες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν έξω από σχολικό συγκρότημα τους τρεις υπόπτους να κάνουν γκράφιτι και να γράφουν συνθήματα. Αμέσως τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια, καθώς τα χαρακτηριστικά τους ταίριαζαν με την περιγραφή των ατόμων που είχαν προκαλέσει τις φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα. Προς το παρόν, η Κρατική Ασφάλεια δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη των τριών ατόμων, καθώς έως τώρα αντιμετωπίζουν μόνο την κατηγορία της αναγραφής συνθημάτων σε δημόσιο χώρο.

Οι ενδείξεις που έχουν έως τώρα στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται ότι συνηγορούν στη συμμετοχή τους στις φθορές, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν ένα τετράδιο και ιδιόχειρες σημειώσεις με συμβουλές και «οδηγίες» για τους τρόπους καταστροφής ακυρωτικών μηχανημάτων με απλούς τρόπους και για διάφορα εργαλεία που είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν για τη συγκεκριμένη «δουλειά», όπως ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα