Mamma Mia σε Δείπνο Ηλιθίων

Ποιες παραστάσεις ρίχνουν αυλαία σε λίγες εβδομάδες και ποιες έχουν πρεμιέρα

Από τη
Γιώτα Βαζούρα

Κάποιες ρίχνουν αυλαία, κάποιες παίρνουν παράταση και κάποιες άλλες ετοιμάζονται για πρεμιέρα. Μπορεί την Κυριακή των Βαΐων (9 Απριλίου) οι περισσότερες θεατρικές παραστάσεις να ολοκληρώνουν τον φετινό κύκλο τους, όμως πολλά θεατρικά έργα θα μας κρατήσουν συντροφιά για αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Ως τις 30 Απριλίου θα φιλοξενείται στο θέατρο Κάππα το «Δείπνο ηλιθίων» με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Τάκη Παπαματθαίου, ενώ ως τα τέλη Μαΐου θα συνεχιστούν δύο από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.
Πρόκειται για τις «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου (το οποίο μάλιστα θα κάνει και καλοκαιρινή περιοδεία) αλλά και «Το ζευγάρι της χρονιάς» (το ξόρκι ενός εφιάλτη) του Γιάννη Ξανθόπουλου, με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Ιωάννα Πηλιχού.

«Η μεγάλη χίμαιρα»

Ως τον Ιούνιο θα έχει την ευκαιρία το θεατρόφιλο κοινό να δει την παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου «Η μεγάλη χίμαιρα», η οποία ανεβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο Πορεία.


Το ίδιο θα ισχύσει και για τη δεύτερη παραγωγή του θεάτρου, τους «Τρειςευτυχισμένους», με τους Χρήστο Λούλη και Αλκηστη Πουλοπούλου, η οποία θα ρίξει αυλαία στις 11 Ιουνίου.

Στα τέλη Απριλίου θα ολοκληρωθεί και η κωμωδία «Ομερτά – η σιωπή των ανδρών» με τους Κώστα Σπυρόπουλο και Θανάση Ευθυμιάδη, που φιλοξενείται στο θέατρο Ηβη, όπως επίσης και το έργο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στο Από Μηχανής με τους Ακι Βλουτή και Νίκη Παλληκαράκη.
Οσο για το πολυσυζητημένο μιούζικαλ «Mamma Mia» με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ακη Σακελλαρίου, που φιλοξενείται στο θέατρο Ακροπόλ, αυτό θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα