Ροζ κίνητρα πίσω από τον φόνο στο προποτζίδικο

Απολογείται στον ανακριτή ο παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Φ ως στα αίτια που οδήγησαν στη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου θα προσπαθήσει να ρίξει ο ανακριτής, στον οποίο θα απολογηθεί σήμερα ο δράστης του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την πρώην σύζυγο του θύματός του, που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η 36χρονη γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί στις 30 Μαρτίου και από την έκβασή της θα καθοριζόταν και το καθεστώς της επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού. Ο παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ όπου δολοφονήθηκε ο Λουκόπουλος ήταν το τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη διαταραγμένη σχέση και είχε κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το θύμα τού ζητούσε να καταθέσει πως συνδέθηκε ερωτικά με την 36χρονη όσο ήταν ακόμη παντρεμένη μαζί του, πράγμα που ο ίδιος αρνείται και μιλάει για εφήμερη σχέση, η οποία ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Ισχυρισμοί

Στην αρχική του κατάθεση ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι το όπλο ανήκε στο θύμα, που τον απείλησε με αυτό, και ότι πάνω στην πάλη κατάφερε να του το πάρει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και η σφαίρα να βρει στο κεφάλι τον 47χρονο.
Ακόμη, είχε πει πως πανικοβλήθηκε και τον πυροβόλησε άλλες δύο ή τρεις φορές. Ομως, όταν έκαναν έρευνα στις τσέπες του παραολυμπιονίκη οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο σφαίρες από το 22άρι πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τον Τσαγκάρη ότι η εργαστηριακή εξέταση στο πιστόλι θα έδειχνε με σαφήνεια σε ποιον ανήκει κι έτσι παραδέχθηκε τελικά ότι ήταν δικό του και ότι το κατείχε παράνομα εδώ και πέντε χρόνια για λόγους ασφαλείας. Από την έρευνα στο πρακτορείο που διατηρεί ο γνωστός αθλητής στην οδό Μακρυγιάννη, στην περιοχή του Μοσχάτου, εξακριβώθηκε ότι προτού γίνει το φονικό είχε διακόψει τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο πρακτορείο του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ίσως γιατί περίμενε την επίσκεψη του Λουκόπουλου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα