Ομιλία του Καλεντερίδη (αύριο, στο Κορωπί) για τις γεωπολιτικές εξελίξεις

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή θα κάνει σε εκδήλωση που οργανώνει το κίνημα Δέλτα ο συγγραφέας και αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Σάββας Καλεντερίδης.

Ο κ. Καλεντερίδης, που γνωρίζει άριστα τα της Τουρκίας και τις επιδιώξεις της στις χώρες με τις οποίες γειτονεύει, όπως η Ελλάδα, θα κάνει ανάλυση στα μέλη και στους φίλους του κινήματος Δέλτα, που αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του επικείμενου δημοψηφίσματος το οποίο προωθεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν.

Κι αυτό γιατί η Αγκυρα ανεβάζει συνεχώς την ένταση στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ γενικώς επιδεικνύει μια νευρικότητα που κανείς δεν γνωρίζει πώς μπορεί να εξελιχθεί.

Η εκδήλωση με θέμα «Το Δέλτα στο Κορωπί και οι γεωπολιτικές εξελίξεις με την Τουρκία» θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 19.00, στο Κορωπί, και συγκεκριμένα στη δημοτική βιβλιοθήκη της περιοχής.

Πέραν του Σάββα Καλεντερίδη, τις θέσεις και τις απόψεις τους θα εκθέσουν κι άλλοι εθελοντές, όπως παρουσιάζονται στη σχετική πρόσκληση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα