Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο παραολυμπιονίκης

«Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος» είπε για το θύμα στον ανακριτή

Σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά με ηλεκτρονική επιτήρηση -το γνωστό «βραχιολάκι»- τέθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ το οποίο διατηρεί στο Μοσχάτο, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Στην απολογία του, ο 39χρονος αθλητής έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις στιγμές που προηγήθηκαν της δολοφονίας του ξενοδόχου. Οπως είπε, το θύμα μπήκε το μοιραίο βράδυ στο πρακτορείο του και άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλλει. «Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι, επειδή είμαι καθηλωμένος, δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος».

Ο Μάριος Λουκόπουλος βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, η οποία θεωρείται «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση, καθώς τον κατηγορούσε για βίαιη συμπεριφορά. Αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στο πρακτορείο του Βασίλη Τσαγκάρη στο Μοσχάτο. Εκεί, όπως υποστήριξε ο παραολυμπιονίκης στον ανακριτή, το θύμα ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

«Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου! Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δεν σε λογαριάζω» φέρεται ότι είπε το θύμα στον δράστη, λίγο πριν γίνει το μοιραίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα