Με την ύψιστη διάκριση τίμησε ο Ιερώνυμος τον πρόεδρο της Eurobank

Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Αρχιεπισκοπής, το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απένειμε στον πρόεδρο της Eurobank Νίκο Καραμούζη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος στη διάρκεια της ειδικής τελετής αναφέρθηκε εκτενώς στο αθόρυβο κοινωνικό έργο του κ. Καραμούζη και στη στήριξη που προσφέρει στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

«Ο κ. Καραμούζης», κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος, «κοσμεί τη χώρα διεθνώς και αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραμούζης αφιέρωσε τη διάκριση στη μητέρα του και στα παιδιά του και απηύθυνε κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο και στους πολίτες να «συμμετάσχουν στην προσπάθεια ουσιαστικής αρωγής, υλικής και ηθικής, των συμπολιτών μας, που πλήττονται και δοκιμάζονται από τις δυσκολίες των καιρών», διαβεβαιώνοντας εκ μέρους του ότι «η Eurobank επιτελεί το καθήκον της, στοχεύοντας να συνδέσει εμπράκτως την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική ευθύνη, πέρα και πάνω από την υποχρέωση του κράτους και των επίσημων φορέων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα