Επενδύσεις «πέντε αστέρων» από τον κολοσσό Wyndham!

Σχέδια και για νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα έως το 2018

To ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» στην πλατεία Καραϊσκάκη ήταν μόνο η αρχή για τον παγκόσμιο ξενοδοχειακό κολοσσό Wyndham Hotel Group, που σχεδιάζει την ανάληψη του management και την υλοποίηση επενδύσεων σε συνολικά πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα φέτος και του χρόνου.

Μέχρι τον Μάιο πρόκειται να λειτουργήσουν δύο μονάδες στο Λουτράκι, το «Wyndham Poseidon Resort» και το «Paramanda Poseidon Resort», τα οποία θα βρίσκονται στο γνωστό συγκρότημα «Poseidon Resort» που λειτουργούσε εκεί μέχρι σήμερα.

Επίσης, την 1η Ιανουαρίου του 2018 είναι προγραμματισμένα να ανοίξουν τις πύλες τους ένα «Wyndham» και ένα «Ramanda» στην «αττική ριβιέρα», στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων που σήμερα ονομάζονται «Mare Nostrum» και «Aqua Marina» (Βραυρώνα και Μάτι). Το «Wyndham Loutraki Poseidon
Resort» θα έχει δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι, ενώ το «Ramada Loutraki Poseidon Resort» 207 σουίτες και bungalows.

Στόχος

Οπως ανακοίνωσαν χθες οι επικεφαλής του αμερικανικού ομίλου Wyndham Τζεφ Μπαλότι και της Ζeus International Χάρης Σιγανός, στόχος είναι η ένταξη στο δίκτυο του ομίλου συνολικά 20 μονάδων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, τα περισσότερα από τα οποία στην Ελλάδα.
Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της 8.000 ξενοδοχεία με περισσότερα από 689.800 δωμάτια σε 75 χώρες.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλότι, ο αμερικανικός όμιλος εξετάζει περαιτέρω επέκταση τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, ευελπιστώντας ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα ανακοινώσει τη συμφωνία λειτουργίας τουλάχιστον πέντε ακόμη ξενοδοχείων. Πρόσθεσε ότι η δραστηριοποίηση του ομίλου στη χώρα μας δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του, που ξεπερνούν τα 55.000.000, να επισκεφθούν την Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα, καθώς θα εκμεταλλεύονται τα προνόμια από το πρόγραμμα επιβράβευσης της Wyndham.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Σιγανός υπογράμμισε ότι η στρατηγική αυτή συμφωνία πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα, καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα