Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες στο Τζαμί

“Πονοκέφαλο” προκαλεί στις Αρχές ο εντοπισμός οπλισμού στο Τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα της Ξάνθης. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΥΠ.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Ξάνθης έλαβαν σχετική πληροφορία και πραγματοποίησαν έρευνα το μεσημέρι της Τρίτης στον προαύλιο χώρο του τζαμιού, όπου εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, το ένα με σιγαστήρα και 30 σφαίρες καθώς και ένα αεροβόλο.

Αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στην σύλληψη του 47χρονου Ιμάμη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ξάνθης. Εκεί θα κληθεί να δώσει και εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε αυτός ο οπλισμός στην κατοχή του, κρυμμένος στο Τζαμί και για ποιον σκοπό φυλασσόταν εκεί…

Να σημειωθεί, ότι αυτό συμβαίνει μέσα σε μία χρονική περίοδο όπου ήδη είναι πολύ τεταμένο το κλίμα με την γειτονική Τουρκία και ενώ η περιοχή της δυτικής Θράκης συγκεντρώνει πολλά… βλέμματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα