Οπλα και σφαίρες σε τζαμί της Θράκης

Συνελήφθη ιμάμης στην Ξάνθη! Κόκκινος συναγερμός από την ΕΥΠ σε όλη τη Θράκη

Και σάλος για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που χαιρετά σαν Γκρίζος Λύκος

Επειτα από έφοδο βρέθηκαν στον μιναρέ δύο πιστόλια (το ένα με σιγαστήρα!!!) και πυρομαχικά. Στο σπίτι του ο Σαμπρήν Εμίν Κεχαγιά έκρυβε αεροβόλο. Οι επαφές με τον ψευδομουφτή Μέτε και το τουρκικό βαθύ κράτος

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο

Η Θέση μας: Ανευθυνότητα με το τέμενος

Διαβάστε online την «δημοκρατία» ,εδώ

Διαβάστε επίσης:

►Μεταμεσονύκτια «νεκρανάσταση» του (αμετανόητου) Σημίτη

►«Βόμβες» του Τριανταφυλλόπουλου για Μαρινάκη, Κοτσώνη και Κουρτάκη!

►Οπλα (και στη Βουλή) για τον Μπελογιάννη

►Βόλτα θανάτου για τέσσερα φιλαράκια στον Εύοσμο!

►Προανακριτική επιτροπή (με 252 υπέρ) για Γιάννο

►Ο Σώρρας αντιμέτωπος με τα ισόβια

►Χαριστική βολή στα μπλοκάκια με εισφορές έως και 38,1%

►Η… ελληνική επανάσταση κατά του Πάρκινσον

Συνελήφθη ιμάμης σε χωριό της Ξάνθης, στενός φίλος του ψευδομουφτή Μέτε! Συναγερμός στην ΕΥΠ για τα ευρήματα

Νέα πανηγυρική επιβεβαίωση της «δημοκρατίας» για το παρακράτος που έχουν στήσει στη Θράκη οι πράκτορες της Τουρκίας. Χθες το πρωί σήμανε συναγερμός στην Ξάνθη αλλά και στην ΕΥΠ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν οπλισμός και πυρομαχικά σε τζαμί!
Οπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν σε έλεγχο σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του Δήμου Τοπείρου, όπου εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διάφορων διαμετρημάτων. Ακολούθως σε έρευνα στο σπίτι του ιμάμη Σαμπρήν Εμίν Κεχαγιά βρέθηκε κι ένα αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιμάμης συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και κρατείται, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οδηγεί ενώπιον του ανακριτή. Ειδικότερα, στο σπίτι του ιμάμη οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα αεροβόλο όπλο τύπου φλόμπερ, ενώ τα δύο πιστόλια, το ένα εκ των οποίων με σιγαστήρα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον μιναρέ του τζαμιού στο οποίο λειτουργεί!

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, ο συλληφθείς φέρεται ότι ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί, όπως επίσης ότι δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομη η κατοχή του αεροβόλου.
Η Αστυνομία πάντως συνεχίζει την έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, καθώς οι εξηγήσεις του ιμάμη φαίνεται ότι δεν… πείθουν, ενώ παράλληλα εξετάζονται πληροφορίες για τυχόν συμμετοχή του σε παρακρατική οργάνωση με ανθελληνικό προσανατολισμό. Αμεσα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ειδικής εξέτασης των όπλων για αποτυπώματα, όπως και βαλλιστική εξέταση.

Η «δημοκρατία» έχει κάνει τα τελευταία χρόνια πληθώρα ρεπορτάζ, όπου αποκάλυψε την υπόγεια προσπάθεια δημιουργίας στρατού «νεογενίτσαρων» στη Θράκη. «Υπάρχει σαφές σχέδιο κοσοβοποίησης της περιοχής από πλευράς της ημισελήνου, γι’ αυτό και τροφοδοτούνται με λυσσαλέα μανία τόσο το τουρκόφιλο DEB, που έχει ως έμβλημα τη δυτική Θράκη ανεξάρτητη, όσο και όλοι οι παρατρεχάμενοι πράκτορες. Μέχρι στιγμής υπήρχαν σαφείς αποδείξεις μόνο όσον αφορά τον πολιτικό και οικονομικό σχεδιασμό. Πλέον, που μπαίνουν στη μέση και όπλα, το πλάνο αλλάζει ολοκληρωτικά» αναφέρει πρώην στρατιωτικός, έμπειρος στα καυτά ζητήματα της Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ιμάμης φέρεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο οποίος αποτελεί κεντρικό «παίκτη» στα ανθελληνικά σχέδια της Τουρκίας. Μαζί οι δύο άνδρες έχουν φωτογραφηθεί σε πληθώρα εκδηλώσεων και… φιέστες που διοργανώνουν οι φιλότουρκοι μηχανισμοί, ενώ πρόσφατα και το τουρκόψυχο κόμμα DEB επισκέφθηκε το εν λόγω τζαμί!
«Εξάλλου, το να γίνει κανείς ιμάμης σε τζαμί της Θράκης απαιτεί τέτοιου είδους σχέσεις με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τους εκλεκτούς του. Οι νόμιμοι μουφτήδες της ελληνικής Πολιτείας δεν έχουν πλέον καμία δύναμη στην περιοχή, κι αυτό αποτελεί ιδιαίτερα ανησυχητικό δείγμα για την επιρροή των πρακτόρων» σχολιάζει αναλυτής στην εφημερίδα.

Απίστευτο! Σήμα Γκρίζων Λύκων από περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ

Ο προκλητικός σχηματισμός με τα χέρια του σήματος των Γκρίζων Λύκων οδηγεί τον Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης με την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, εκτός ΠΑΣΟΚ, ενώ προκαλεί και ερωτήματα για το πώς η Χαριλάου Τρικούπη επιλέγει τους υποψηφίους της, πόσο μάλλον σε μία ευαίσθητη περιοχή.

Ο μουσουλμάνος σύμβουλος της περιφέρειας πρόσφατα εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Στη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Ουστά προβαίνει στην επίμαχη χειρονομία, την ώρα που δίπλα του ακόμη ένα άτομο, ο Μετίν Κεχαγιά, κάνει αντίστοιχη κίνηση και οι υπόλοιποι της φωτογραφικής παρέας χαμογελούν.

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης «άδειασε» τον περιφερειακό σύμβουλο: «Το σήμα των Γκρίζων Λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής».

Νονός της τρομοκρατίας ο «σουλτάνος» Ερντογάν για τους Γερμανούς βουλευτές

Πυρ ομαδόν κατά του προέδρου Ερντογάν από σχεδόν όλα τα κόμματα της Γερμανίας, μετά τις απειλές του ότι κανένας Ευρωπαίος δεν θα είναι ασφαλής πουθενά στον κόσμο εάν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

Η Σάρα Βάγκενκνεχτ, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Die Linke, δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλέσει τον Ερντογάν «νονό της τρομοκρατίας»! «Μιλά ένας τρομοκράτης. Τίποτε άλλο δεν σημαίνει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά σε ομιλία της χθες στο Βερολίνο.
Εξίσου σκληρός απέναντι στον Ερντογάν και ο χριστιανοδημοκράτης πρόεδρος του γερμανικού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ, ο οποίος έκανε λόγο για «πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας»!

Από την πλευρά του ο Τσεμ Εζντεμίρ, ο συμπρόεδρος των Πρασίνων της Γερμανίας, έκανε έκκληση στους Γερμανούς τουρκικής καταγωγής να ψηφίσουν κατά της αναθεώρησης του τουρκικού Συντάγματος. «Εάν κερδίσει ο Ερντογάν, το δημοψήφισμα θα μετατρέψει την Τουρκία σε μια απέραντη φυλακή, στην οποία κανένας δεν θα μπορεί να πει τη γνώμη του» δήλωσε ο Εζντεμίρ χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, μιλώντας σε συλλαλητήριο, προειδοποίησε την Ευρώπη να μην αναμιχθεί στο δημοψήφισμα, τονίζοντας πως θα πρέπει «να ασχοληθεί με τις δικές της υποθέσεις».

Συνάντηση

Στο μεταξύ, ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζεται για την αυριανή μονοήμερη επίσκεψη στη χώρα του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος -σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- θα συναντηθεί μόνο με τον Ερντογάν και μέλη του υπουργικού συμβουλίου που συμμετέχουν στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και όχι με μέλη των τουρκικών αντιπολιτευτικών ομάδων.
Κατά τη διάρκεια των διμερών συζητήσεων αναμένεται να τεθεί από την πλευρά της Τουρκίας και το θέμα της έκδοσης του Γκιουλέν.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα