«Γαλάζιο» δείπνο στη Βαλέτα με κουνέλι και κρασί

Με κουνέλι και κρασί στο παραδοσιακό εστιατόριο Σαν Τζουλιάνο της Βαλέτας πέρασε το προχθεσινό βράδυ του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη της Ν.Δ., που βρίσκονται στη Μάλτα για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Το κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ καλό, με το πολιτικό μενού να περιλαμβάνει θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας (αξιολόγηση, Τουρκία, Προσφυγικό κ.ά.). Η παρέα χωρίστηκε σε δύο τραπέζια των δέκα περίπου ατόμων έκαστο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι παρέμειναν στον χώρο για περίπου 3,5 ώρες, από τις 9 το βράδυ έως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, οι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας, ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστας Τσιάρας, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.

Κοινή ήταν η ανησυχία όλων των συνδαιτυμόνων μήπως προκληθεί κάποιο ατύχημα κατά την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και η χώρα βρεθεί σε «ελεύθερη πτώση», ενώ μόλις είχε γίνει γνωστή και η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή, όπου -κατά τη Ν.Δ.- ομολόγησε πως με την πολιτική της η κυβέρνηση Τσίπρα διέλυσε τη μεσαία τάξη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα