Δώρο-έκπληξη

Από τον
Χάρη Δάντση

Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να κερδίσει (1-1) την Ατλέτικο στο προχθεσινό ντέρμπι της Μαδρίτης, αλλά ο Μίτσελ Γκονζάλεθ μπλόκαρε τον δρόμο της Μπαρτσελόνα για την κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Μαδριλένος τεχνικός της Μάλαγα και φανατικός υποστηρικτής της «βασίλισσας», έπειτα από τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί των «μπλαουγκράνα», τόνισε ότι «το πρωτάθλημα δεν χάθηκε εδώ για την Μπαρτσελόνα ούτε κερδήθηκε από τη Ρεάλ εξαιτίας μας.

Η Ρεάλ δεν χρειάζεται βοήθεια, επειδή εκείνοι θα είναι οι πρωταθλητές, αλλά ένας άνθρωπος της Μάλαγα από τη Μαδρίτη τούς έδωσε ένα χεράκι» υποστήριξε ο άλλοτε παίκτης των «μερένχες» και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Με το τρίποντο αυτό, που δεν πίστευε ούτε ο ίδιος ο Μίτσελ ότι θα κατακτηθεί πριν από τον αγώνα, αφού στην ομιλία του προς τους παίκτες του έλεγε ότι θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία, η Μάλαγα απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα, η πρωτοπόρος Ρεάλ αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη «Μπάρτσα» στους τρεις βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οπως ήταν λογικό, η ήττα των Καταλανών ξεσήκωσε τους Μαδριλένους. Ο άσος της Ρεάλ, και πρώην της Μάλαγα, Ισκο ανάρτησε στα social media: «Τι α…Μάλαγα! Συγχαρητήρια!»

Το κακό για τον κόουτς Ζιντάν είναι ότι στο ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Πέπε, που άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ στο 52′, τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Τόνι Κρόος στο 67ο λεπτό. Ο Πορτογάλος έσπασε δύο πλευρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Από κει και πέρα, ο Γκριεζμάν, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης των «ροχιμπλάνκος» στο 85′, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Ρεάλ. Στην Αγγλία επιμένουν ότι την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα