Διατροφική «βόμβα» στα LIDL! Σαλμονέλα σε σουβλάκι κοτόπουλο

Μια διατροφική «βόμβα» εντόπισαν οι ελεγκτές του ΕΦΕΤ στα ράφια των σούπερ μάρκετ της εταιρίας LIDL HELLAS, καθώς, ύστερα από δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων για το έτος 2017», βρέθηκαν ίχνη σαλμονέλας σε σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά, που διακινούσε η γνωστή αλυσίδα.

Οπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, πρόκειται για προϊόν με την εμπορική ονομασία «Του Χασάπη Σουβλάκι Κοτόπουλου με πιπεριά», με ημερομηνία παραγωγής 01/04/2017 και ανάλωση έως τις 11/04/2017. Το ακατάλληλο προϊόν εντόπισαν ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου του ΕΦΕΤ, οι οποίοι προχώρησαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο, ενώ, σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του βακτηρίου της σαλμονέλας στο επίμαχο δείγμα. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από τα ράφια των καταστημάτων της εταιρίας LIDL HELLAS, συνεχίζει τους ελέγχους και καλεί τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους.

Η νέα ανάκληση προϊόντος που διακινείται από τη LIDL HELLAS προκαλεί ερωτήματα και προβληματισμό στους καταναλωτές, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΕΦΕΤ εντοπίζει ένα ακατάλληλο προϊόν στα σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα